måndag 31 augusti 2009

allt tystnar och man ser bara mörker...


När allt bara faller är det då ens vänner ska finnas tillhands eller är det bara så alla säger?. Alla ens vänner säger att dom älskar en men när man verkligen mår som dåligast så finns det ingen som man kan vända sig till, Det ända dom säger är att dom inte har tid just nu och sånt skit, Då ska dom inte ens säga att dom ALLTID finns för en, för det är ju bara Bullshit!

Ja blir så trött på allt och alla just nu, Ja mår inte bra ja vill inte mer, ja vill bara gömma mig i ett mörkt hörn och aldrig behöva gå ut, ut i verkligheten för den skrämmer mig, ja vet att många vänner har tagit avstånd från mig pga min sjukdom men om man verkligen älskar någon så gör man inte så, det finns så många som inte hör av sig i dagensläge och det blir ja så lack på!.

Då ska dom inte uppna käften och säga att dom alltid finns där för en och sen skiter dom bara i en!.

Vilka kompletta idioter säger ja bara!.Ja är så trött på skiten nu, och vad fan är det som kallas kärlek det finns ingen sån skit, det är bara något påhittat som alla tror på, men nu ska ja skita i allt, det fanns bara en person som ja verkligen älskat men även sprack det,Så det ända ja gör nu igentligen är att sitta och vänta på döden som ja allt känner kommer närmare och närmare för varje dag som går, Visst ja låter som en hel fuckad tjej när ja skriver så här, men det är ju bara vad ja känner, visst ja är sjuk visst är ja det, men det kan då fan inte jag hjälpa, ja vill bara glömma allt som har med mitt liv att göra, ja vill bara bort.

Men hur mycket man än ber och hur mycket man än försöker så går det inte. Det blir aldrig som ja vill...

Alla minnen svider hårt och ja vill glömma vill verkligen men dom vill inte gå bort, och Demonen finns fof kvar, Detta är inte bra, visst ja skadar mig själv, men aldrig någon annan, Mina armar är ärrade av skärsår, mina ben är likadana, allt är fuckt upp, ja orkar/vill inte ens gå till skolan, ja är rädd, och utan mina mediciner så vetefan hur lång tid ja har kvar här i denna värld, Shiit världen ja älskade dig innan allt rasade ja vill kunna känna den känslan ni känner på sommaren bara sitta vid elden och hocka upp en cider och bara sofa med vännerna men så är det inte för mig, allt är knaz, ja kommer nog aldrig komma ur detta, men om panikångesten har varit med mig från min födsel så vägrar ja ge den min död.

Visst ja ska kämpa ja ska göra det och det, Men de är inte alltid så lätt, Inte när man känner sig liten och rädd, Men är osäker på allt, ja kan inte sova på natten ja vågar inte alls, är rädd att ja skadar mig i sömnen, hjärtat slår hårt ja får ingen luft detta är sjuk,.Riktigt rubbat.

Visst ja kan visa mig ute men ja känner mig så osäker och ja går sönder för minsta lilla, Ja kan bara bryta ihop utan någon större anledning, Det är SJUKT !!!

Ja vill inte, snälla släpp mig fri, ta bort mig från denna värld. Det finns bara en sak ja kan tänka på nu och det är döden,Ja känner hur den lockar ..

Joo men så är det, de är döden som ja vill till, Att få träffa min Frafra igen, det är de som har sattsig så hårt på mig, ja va ju så liten men ändå förstog ja vad som hade hänt, han va min bästa vän vi gjorde allt tillsammans, I Just Wanna Go To Him...<3

Ja kämpar så gott ja kan men en dag kommer det vara slut och då får ni inte skylla på mig att ja inte har kämpat för snart brister min kropp helt...

Och då är ja rädd för att det är försent..

onsdag 5 augusti 2009


Men ja ska leva mitt liv utan dig, Du har sårat mig i så många år nu, Visst jag har inte heller varit så snäll, jag är inget undebar eller någon ängel, Men det är du som ska föreställa vuxen, det är väl du ska ska komma och krama mig när jag är ledsen och bara hålla om mig i din famn?. Och inte stå och skrika på mig, Ja känner mig så jävla död innombords så jag vet inte själv vart ja ska ta vägen snart. ja har levt så här i ganska många år nu, Plus att min sjukdom styr över mig, Ja vill bara få leva ett normalt liv, Och vart är det som kallas vänner, Dom som vänder mig ryggen när ja har det som svårast?... är så lack på skiten nu, Ja kommer att krossa mitt liv och min egena karriär snart.

En del går bara att inte ändra på, En del går att ändra på,Men jag kan inte ändra på det som har varit, alla salg under bältet. Och jag vet med stor sannolikhet att du kommer att ta tillbaka allt som du har sagt till mig, Du kommer att ångra dig, Du ska föreställa dig en person man verkligen behöver i livet, Men just nu vet ja inte om det är bra att du inte finns i mitt liv mer,... Fast det tar hårt på mig, Väldigt hårt.. Allt ja ville va att alla bråk skulle ta sluta någon gång, För ja klarar inte att ta alla smällar nu längre, jag ståller mig upp och vänder ryggen och går, It's No turning Back.

Allt ja ville var att allt skulle vara bra mellan oss Mamma, Jag vill tro innerst inne att du älskar mig, Men det är så svårt..