torsdag 29 oktober 2009

Hejsan igen, Vet att ja har varit dålig på att skriva, Men det har hänt så mycket ..
Som ni kanske redan vet så har min älskade Pappa gått bort och finns inte i livet längre, Så det har varit ganska svårt med allt just nu .. Men ja ska skärpa mig.
Har varit hos en Advokat, Polisen, Soc & Bup så det är mycket på gång nu, Bor ej inte hemma utan bor i Sjuntorp Hos Nadja med hennes underbara familj.
Och allt känns som en stor jävla mardröm som man inte kommer ut ifrån, Ja kan inte fatta att min pappa är död lixom det finns inte för mig, Men det är väl svårt att ta till sig det. Men någon dag så kommer ja verkligen fatta att detta har hänt, Fick reda på det när ja va på väg i norge, Satt i bilen då mamma fick ett samtal av min Faster Carina som då förklarade vad som hade hänt & Sen fick ja då reda på detta.
Ja ville ju inte tro att detta är sant, Men sen när ja väl fick pappas plåndbok och bilnycklar mm, Så nu börjar allt klarna för mig, Men att leva utan en pappa det är jätte svårt, Och alla nu som är rädda över att ja ska ta mitt liv, Det kommer ja inte att göra för ja ska kämpa för Pappa och alla mina vänner som finns här för mig.
men det kommer bli att lättare för mig att inse vad som har hänt bara ja får varva ner lite och ta det lite lungt. Va i pappas lägenhet idag och kolla på lite saker, Nadja och min Kusin Sebastian va med först sen kom Rebecka & zez. Plockade med lite saker hem hit till Nadja och hennes familj " min familj" Där ja ska bo nu då.
Ska dit imörra och plocka lite mer, men först ska ja va med och kolla på när Amalia " Lilla Syster" rider :) Det kommer bli sköjsan =) .
Men nu får ni ha det så bra, SKa spela kort nu med Familjen :D
KÖSSHEJ ! <3

söndag 25 oktober 2009

R.I.P PAPPA I LOVE YOU :'( <3

tisdag 13 oktober 2009

´Barnvakt :)

Jaa nu är man barnvakt tills im´örra :) mycket roliiiig tycker ja ;D.
Har varit på soc idag, ä´fick en tid i morgon så man får se hur det går ;P ...
Annars är allt ganska bra :).
Längtar tills på `Lörda´g, Ska med Josefin till edet :D kommer bli skit sköjj =).
Nee ska checka film nu ;D



KÖSSHAJ!! <3

söndag 11 oktober 2009


Sitter hemma hos min granne och tjötar lite med henne, Har inte uppdaterat bloggen på ett tag nu, Ja har inte haft orken till att göra de... På måndag ska ja till läkaren och sen till Soc, Och prata ut lite, OM ja har tur så får ja en lägenhet. Ja kan inte bo som ja gör nu längre, Ja går snart i i väggen, Ja behöver mitt egen place lixom.. Så ja och min Granne ska gå dit och prata med dom...

Ja har väl inte gjort så mkt det senaste, Ja har varit med min bror och sånt. Tog några öl igår med garnnen och sen kom min bror och Lilja mkt trevligt hade vi.

Allt går bra i skolan, Har börjat sköta mig nu så mkt ja kan, Och ja kommer till skolan itid oxå, Det trodde ja aldrig. Men svensson har blivit duktig :).

Fast denomen finns ju fof kvar i mitt höve, Mår ju fof dåligt som fan men ibland får ja mindre attacker om man säger det så :P. Men det får ja väl leva med, Måste fixa medii snart innan ja stänger in mig helt ..

Ja&Nina har börjat hitta tillbax till varandra igen känns helt underbart, Och ja å Louise prata som bara fan nu, Så allt blir bara klarare och klarare typ för varje dag, Så länge ja vet att mina vänner står mig bakom så kommer ja kämpa om livet.

Ja & Mamma pratar väl så där, Men ja kommer inte bo hos henne det klarar ja verkligen inte av.Vi försöker väl så bra vi kan fast vi inte ens vill veta av varandra igentligen, Men det är min mamma och ja kommer alltid att älska henne.


Jo ja hade fest i sjuntorp oxå det hade ja ju :) Mkt trevligt va det, Tack fölket som va där :) Sen kom Mikael,Teddy & sylte folket typ :D. Dte va skit kul att träffa dom igen, Och Tack Mikael Lindberg för att du finns fof vid min sida, tack för att du fof bryr dig.

Jaa sen hände det väl lite saker, Strulade med Daniel Ja så klart mitt ex :P HAHA!!!

Vetefan varför, dte va väl för ja skulle kolla om ja fof tyckte om han, Men efetr så kände ja inget sånt för han ;P Så nu är vi typ bra vänner igen, Vem vet det kanske blir något mellan oss om några år eller något :).

Ja funderar på att åka till sylte snart för det va ett tagsedan och träffa alla mina homies där =).

Saknar er allihopa :)

Och igår träffade ja ovve & Vesala en stund dom kom hit en snabbis och tjötade lite, Tack för det grabbar ;).

Ja just nu mår ja rätt bra kan inte klaga på något =), Men allt kommer bli så mkt klarare om ja får medii snart, då kommer ja nog kunna se min framtid ganska klar tror ja.

´

Hamnade typ i bråk för ett litet tagsedan, Inte bra detta, eller aa bråk och bråk vetefan men de va en äcklig slyna som kalla min kompis tjock och sånt. Så ja frågade henne vad fan hon höll på med och skit, sen blev det en smäll över käften på henne, Sen tar Kim tag i henne och skit.. Och ja säger bara detta, en ena jävla blick till från henne och ja svär hon kommer ligga på backen!!!

JÄVLA HORA!!


Ja min sjukdom styr fof över mig, Mer kan ja väl inte säga.

Men ja vägrar att ge den min död..!

Nee nu måste ja änna röka och dricka kaffe.

Hörs!

PUSS!